Praktisk informasjon

Koldtbord

Koldtbord bestilles til minst 10 personer, og helst to uker før den aktuelle dagen. Henting av koldtbord gjøres før klokken 16.00.

Vårt koldtbord leveres på ferdig opplagt fat med tilbehøret i skåler. Disse bringes tilbake til vårt kjøkken første ukedag etter selskapet.

Gryteretter

Våre gryteretter bestilles til minst 10 personer, og helst to uker før den aktuelle dagen. Henting av gryte gjøres før klokken 16.00.

Vår gryte leveres vakuumpakket, klar for oppvarming og med tilbehøret i skåler. Disse bringes tilbake til vårt kjøkken første ukedag etter selskapet.

Miljøhensyn

Sund Folkehøgskole tar miljøansvar og har investert betydelige beløp i nyutviklet emballasje. Mat blir lagt opp på Melamin som du som kunde skyller og tar med tilbake slik at vi vasker det. Slik sparer vi miljøet for mye engangsplast/aluminium som ellers ville blitt kastet.

Endring/Avbestilling

Siste frist for avbestilling og endringer er 48 timer før levering.